Hoppa till innehåll

JobbStark Gym

Den 1 oktober tar JobbStark över Novum gym i Smålandsstenar och Reftele. Då kommer verksamheten bli komplett och även kunna erbjuda nya och befintliga kunder gym.

Gymmet är ett så kallat nyckelgym med tillgänglighet mellan 05-24 alla dagar. Det är två stycken kompletta gym för både kondition och styrketräning. Gruppträningen kommer vara kvar i studion fram till och med juni 2025 då den ska få flytta in i gymmet i Smålandsstenar.
Verksamheten kommer fortsätta i samma anda och man betalar för det man vill utnyttjar. Det går alldeles utmärkt att snickra ihop ett “eget” medlemskap med gruppträningar, gym och pt-tjänster, bara att kontakta mig så diskuterar vi pris och upplägg.
På gymmet kommer det finnas olika bindningstider och priser därefter se mer under pris.

Skaffa medlemskap

Du tecknar medlemskap via mail/telefon (gärna sms) alternativt fyller i formuläret här så kommer Ida att kontakta dig så ni kan komma överens om en tid för att lämna över taggen.

Bemanning

Nu är bemanningen satt! Vill man kolla hur gymmet ser ut eller ställa frågor utanför bemanningen är det bara att höra av sig till Ida. Taggar lämnas över vid en överenskommen tid alt bemanning.

Bemanning från och med v 43
Reftele tisdagar 17.30-18.30
Smålandsstenar torsdagar 16.30-17.45

Pris

När bindningstiden har gått ut så kommer du bli debiterad månadsvis med 1 månads uppsägningstid om du inte binder om. All betalning sker via faktura i förskott, månadsvis om inte annat överenskommet. Priserna gäller hela bindningstiden.
En prisjustering kommer göras den 1 januari 2025.